Een convectorput is een verzonken bak in de vloer waar een convector in wordt geplaatst. Voor deze toepassing wordt een convector of verwarmingselement gebruikt dat is aangesloten op de CV-installatie.
De lucht zal in de put verwarmd worden en opstijgen naar boven. Een convectorput wordt vaak toegepast onder ramen zodat er geen lelijke radiator in het zicht zit. De convector moet de warmte goed kwijt kunnen en daarvoor wordt de convectorput afgedekt met een rooster. Deze roosters kunnen van hout of aluminium zijn en convectorrooster.nl is gespecialiseerd in het maken van deze roosters. Wij zorgen er voor dat het rooster perfect aansluit bij de vloer zodat de convectorput zo min mogelijk opvalt.

convectorput

Kijk voor meer informatie over de voordelen en nadelen van een convectorput op www.allesoverhuisentuin.nl

Bekijk onze convectorput roosters

Met zorg voor u gemaakt in onze eigen werkplaats in Eindhoven

Bekijk onze producten en bereken de prijs voor een op maat gemaakt convector rooster. Neem contact met ons op als u vragen heeft of als u moeite heeft met het inmeten. Wij helpen u graag en hebben een oplossing voor iedere convectorput. Rond, haakse hoek of toch een afwijkende kleur? Onze specialisten staan voor u klaar!

0