Bestel een convector rooster in slechts 4 stappen!

stap1 convectorrooster bestellen

Kies het roostertype

stap2 convectorrooster bestellen

Selecteer de gewenste houtsoort & afwerking.

convectorrooster bestellen

Bepaal de afmeting van het rooster.

convectorrooster bestellen

Bestellen met I-Deal

Ons productieproces

Schaven

De ruwe planken worden op maat geschaafd.

Zagen

De volgende stap in het maken van uw convectorrooster is het – op de millimeter nauwkeurig – afzagen van de roosterlatten. Bij de standaard- en eleganceroosters worden in de daarop volgende stap de gaten geboord met een speciaal voor ons vervaardigde machine.
Voor het lengte- en blokrooster wordt een frame gemaakt van de gevraagde houtsoort. Het is erg belangrijk dat u ons de exacte maten van uw put doorgeeft, daar het frame zo een strakke aansluiting heeft op uw vloer. Het mooie aan een blok- en lengterooster is dat delijst rondom het rooster het – vaak lelijke – raster van de convectorput afdekt. Dit is ook met het elegance rooster het geval. De latjes worden elk afzonderlijk gefreesd. Ook dit is handwerk en behoorlijk arbeidsintensief.

Controle

Alle latjes worden nauwkeurig gecontroleerd op eventuele oneffenheden. Pas als ze aan alle door ons gestelde eisen voldoen, worden de roosterlatjes verwerkt in uw convectorrooster.

Bewerken

Uw rooster wordt behandeld volgens de door u gekozen methode: schuren, roken, oliën of een combinatie daarvan.

Monteren

Als het hout is afgekort, geboord, gefreesd en eventueel al geschuurd, gerookt of ge-oliet, kunnen we het convectorrooster in elkaar zetten. Dit gebeurd wederom handmatig. De meeste roosters worden geleverd in stukken van 1 meter met een passtuk. Blok-, en lengteroosters worden geleverd in exact gelijke delen.

Spuiten

Als u om deze afwerking heeft gevraagd, werken we in onze spuitcabine het rooster af in een lak of een kleur.

Leveren

Als u om deze afwerking heeft gevraagd, werken we in onze spuitcabine het rooster af in een lak of een kleur. Na het drogen is uw convectorput rooster gereed voor verzending en heeft u uw rooster binnen 1 dag in huis.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Dennis en Janet, het team achter uw perfecte convectorrooster.
Een groots klein team welke werkt met korte lijnen om u zo goed mogelijk te bedienen. U bent van harte welkom in onze werkplaats om eens alles van dichtbij te komen bekijken!

Kortom: Of uw smaak of keus eiken, jatoba, merbau of teak is, het convectorrooster zal voor u een mooi meubelstuk zijn, welk perfect in uw interieur moet passen.
Bestel uw convectorput rooster daarom vandaag nog in onze webshop.

www.convectorrooster.nl

Kwaliteit van begin tot eind. Daar willen wij graag ons houtje aan bijdragen!

0