Bestel een convector rooster in slechts 4 stappen!

stap1 convectorrooster bestellen

Kies het roostertype

stap2 convectorrooster bestellen

Selecteer de gewenste houtsoort & afwerking.

convectorrooster bestellen

Bepaal de afmeting van het rooster.

convectorrooster bestellen

Bestellen met I-Deal

Over convectorrooster.nl

Convectorputroosters in nagenoeg alle houtsoorten en vele denkbare afwerkingen. Gegarandeerd mooie roosters en prima service!

Convectorputrooster, alles is mogelijk!
Of u nu kiest voor een standaard convectorput rooster, een elegance rooster wengé, een merbau convector blokrooster, óf ziet u liever een dekkend zwart gespoten convector lengterooster, wij maken uw vloer compleet!

Onze formule biedt ruimte om de eisen en wensen van onze klanten op professionele wijze in te vullen.

Met name door jarenlange ervaring, ambachtelijk vakmanschap, directe houtimport en een modern, op het produceren van convectorputroosters toegespitst machinepark, is het vervaardigen van deze roosters één van onze specialiteiten geworden.

 
Niets is standaard!
We doen er alles aan om u te helpen bij het compleet maken van uw vloer. We werken met vele houtsoorten (o.a. eiken, merbau, jatoba, beuken, essen, maple) en praktisch alle behandelingen zijn denkbaar. Denkt u aan het oliën of het spuiten van blanke of kleurlak (al dan niet hoogglans) in onze specialistische moderne spuitcabine.

Twijfelt u over de houtsoort of kleur voor uw convectorput rooster? Stuur ons een foto of staaltje en we benaderen de vloer tot in het kleinste detail! Of brengt u eens een bezoek aan onze showroom en neemt u gelijk een kijkje in onze werkplaats. We hebben immers geen geheimen en laten u graag zien wat we voor u maken (op afspraak ook in avonduren of weekenden).

www.convectorrooster.nl
www.convectorrooster.nl

U als tevreden klant, heeft onze prioriteit.

Korte levertijd!
De levertijd van de convectorroosters is maximaal 10 werkdagen (spoediger in overleg)!

Groot met een klein team!
Asveld Machinale Houtbewerking v.o.f.
Avignonlaan 24, 5627 GA Eindhoven

0