Bestel een convector rooster in slechts 4 stappen!

stap1 convectorrooster bestellen

Kies het roostertype

stap2 convectorrooster bestellen

Selecteer de gewenste houtsoort & afwerking.

convectorrooster bestellen

Bepaal de afmeting van het rooster.

convectorrooster bestellen

Bestellen met I-Deal

Convectorrooster configureren in de rooster-shop.

Het convectorputrooster dat u zoekt, vindt u hier
Omdat we ze leveren in iedere gewenste houtsoort, maat en afwerking passen ze altijd perfect bij uw interieur. Kijkt u maar eens naar deze voorbeelden. Wenst u een speciaal rooster, dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen  Hieronder volgt een toelichting van de keuzemogelijkheden van alle opties. Heeft u hulp nodig? Kijkt u dan eerst bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Hulp nodig bij het bepalen van de kleur? mail ons enkele foto’s en wij helpen u graag verder. Ook kunt u een stuk van de vloer naar ons sturen zodat wij de kleur hierop kunnen afstemmen.

Standaard rooster
Standaard convectorrooster
Elegance rooster
Elegance-rooster
Blok rooster
Blok convectorrooster
Lengte rooster
Lengte-rooster voor convectorput
Vlecht rooster
vlechtrooster
Robuust rooster
rooster-nieuw

Iedere houtsoort zijn eigen behandeling
De uiteindelijke kleur van uw convectorputrooster wordt bepaald door de combinatie van houtsoort en behandeling. We kunnen het rooster afwerken met verschillende soorten oliën en lakken. Verder kunnen we het rooster ook een rookbehandeling geven. Zo krijgt u altijd het gewenste resultaat.

Afstandbusjes
Onze standaardroosters worden gebouwd met zogenaamde afstandbusjes tussen de houten spijlen. Ook deze zijn in verschillende materialen en groottes te bestellen.

Kleine kinderen? Kies voor gaasafdichting!
U wilt natuurlijk niet dat het favoriete speelgoed van uw kind in de convectorput verdwijnt. Daarom leveren we onze roosters ook met een gaasafdichting tussen de spijlen. Zo kunt u de kleine onbezorgd laten spelen.

Vorm en afmeting naar keuze
Als laatste kiest u voor de gewenste afmeting van uw rooster. Een eenvoudig, recht rooster kunt u rechtstreeks samenstellen en eventueel bestellen op deze site. U wilt een rooster met een hoek of zelfs een bocht erin? Neem dan contact met ons op.

houtsoorten

ALL PRODUCTS

Toont alle 6 resultaten